AnaSayfa / Genel / Kahve falında önceden yaşadığın evi görmek

Kahve falında önceden yaşadığın evi görmek

Kahve falında önceden yaşadığın evi görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında önceden yaşadığın evi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında önceden yaşadığı evi görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında önceden yaşadığın evi görmek bunalıma düşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında önceden oturduğu evi görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında önceden oturduğun evi görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulur.

Kahve falında geleceği önceden görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet etmektedir.

Kahve falında önceden ölmüş kişiyi görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında daha önceden ölmüş birini görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, borçlarının ödeneceğine işarettir.

Kahve falında önceden ölen birini görmek tecrübe sahibi olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir