AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabldot yemek görmek

Kahve falında tabldot yemek görmek

Kahve falında tabldot yemek görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevinileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabldot yemek gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında tabldot yemek görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabldot yemek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabldot görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında patates ekmek yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilmediğim meyve yemek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yenidünya yemek üzüntülerin sona ereceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor meyve yemek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir