AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yatak görmek

Kahve falında suyun içinde yatak görmek

Kahve falında suyun içinde yatak görmek zorlukları teker teker aşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, iyi geçim halinde kalacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde yatak gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Kahve falında suyun içinde yatak görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak içinde yılan görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde yılan görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağın içinde böcek görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına inanılır.

Kahve falında yatağın içinde fare görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Kahve falında yatağın içinde karınca görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına yorulur.

Kahve falında yatağın içinde toprak görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, iyi halini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağın içinde para görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir