AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kuran okumak

Kahve falında suyun içinde kuran okumak

Kahve falında suyun içinde kuran okumak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde kuran okumak gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde kuran okumak sevindirici olaylar yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde kuran okumak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde kuran okumak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi suyun içinde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kuran görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, başarılarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde kuranı kerim görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işarettir.

Kahve falında su içinde kuran görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hafızın kuran okuduğunu görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir