AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ineği görmek

Kahve falında süt ineği görmek

Kahve falında süt ineği görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, parasının ve malının artacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında süt ineği gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Kahve falında süt veren inek görmek önemli kişi haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına yorulur.

Kahve falında inek sütü pişirmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek süt kaynatmak huzurunu kaybedeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında inek sütü kaynatmak belki de hayatının aşkını bulacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin sütünü sağmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında inekten süt almak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahata kavuşmaya yorulur.

Kahve falında inek ve süt görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir