AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt içirdiğini görmek

Kahve falında süt içirdiğini görmek

Kahve falında süt içirdiğini görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, gülen yüzünün de solacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında süt içirdiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında çocuğuna süt içirmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının süt içtiğini görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kazançta zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe süt içirmek çocuklar gibi mutlu olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa süt içirmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında süt içip kusmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında biberonla süt içirmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe süt içirmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya süt içirmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir