AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs biberi görmek

Kahve falında süs biberi görmek

Kahve falında süs biberi görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, küskünlük yaşanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, inancından ödün vereceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs biberi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Kahve falında süs biberi almak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil süs biberi görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı süs biberi görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında acı süs biberi görmek maddi kayba uğrayacağına, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süs biberi görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı süs biberi görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda süs biberi görmek belli bir kazanç elde edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi süs balığı görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir