AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürünen insan görmek

Kahve falında sürünen insan görmek

Kahve falında sürünen insan görmek ele geçecek haram mal ve paraya, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sürünen insan gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında bir sürü insanın öldüğünü görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü insan öldürmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü ölü insan görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sürünen insan görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü insan görmek zararların üst üste geleceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulur.

Kahve falında sürü köpek görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü saat görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun ve koç sürüsü görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir