AnaSayfa / Genel / Kahve falında azap meleği görmek

Kahve falında azap meleği görmek

Kahve falında azap meleği görmek huzura ve rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında azap meleği gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında azap meleği görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında azab görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında vicdan azabı çekmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün azap çektiğini görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kabir azabı çektiğini görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azap çeken görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir