AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli savaş görmek

Kahve falında sürekli savaş görmek

Kahve falında sürekli savaş görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, kazanç elde edeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli savaş gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında sürekli savaş görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında savaşta düşmanları öldürmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine inanılır.

Kahve falında savaşta ölmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş yapıldığını görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaştan galip gelmek isteklerini yerine geleceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına inanılır.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek düşmanlarımızı alt etmeye, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında savaş gitmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir