AnaSayfa / Genel / Kahve falında azap çekmek

Kahve falında azap çekmek

Kahve falında azap çekmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yokluk çekeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında azap çekmek gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında azap çekmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında vicdan azabı çekmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında cehennem azabı çekmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü azap çekerken görmek zor durumlara düşeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında azap çeken birini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine alamet eder.

Kahve falında azap çektiğini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir