AnaSayfa / Genel / Kahve falında azap çektiğini görmek

Kahve falında azap çektiğini görmek

Kahve falında azap çektiğini görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sorunların aşılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında azap çektiğini gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında azap çeken görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kazancın daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında birinin kabir azabı çektiğini görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün azap çektiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin azap çektiğini görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında azap çeken birini görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir