AnaSayfa / Genel / Kahve falında sure kitabı görmek

Kahve falında sure kitabı görmek

Kahve falında sure kitabı görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işarettir.

Kahve falında sure kitabı gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sure kitabı görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette kitap okumak başarılı bir kişi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında soru kitabı görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hayırla yad etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında kitap düşürmek verimin her geçen gün artacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında birinden hediye kitap almak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap dizmek çarelere kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında birine kitap hediye etmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kitap görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir