AnaSayfa / Genel / Kahve falında az ömrünün kaldığını öğrenmek

Kahve falında az ömrünün kaldığını öğrenmek

Kahve falında az ömrünün kaldığını öğrenmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında az ömrünün kaldığını öğrenmek gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Kahve falında hamile kaldığını öğrenmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında az ömrünün kaldığını öğrenmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hamile kaldığını öğrenmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında miras kaldığını öğrenmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kuran kerim öğrenmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında cennete gideceğini öğrenmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında uçmayı öğrenmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir