AnaSayfa / Genel / Kahve falında suni kar görmek

Kahve falında suni kar görmek

Kahve falında suni kar görmek hayatın yoluna gireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında suni kar gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında suni kar görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suni gübre görmek rahat rahat yaşayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suni solunum yapmak yerinde saymayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe suni teneffüs yapmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suni teneffüs görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulur.

Kahve falında suni çiçek görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birine suni teneffüs yapmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında suni teneffüs yapmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, lüksünün artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir