AnaSayfa / Genel / Kahve falında suni çiçek görmek

Kahve falında suni çiçek görmek

Kahve falında suni çiçek görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, başarılı bir insan olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suni çiçek gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında suni çiçek görmek yüzünün hep güleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suni teneffüs görmek eğlenceli günler geçireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suni teneffüs yapmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında suni gübre görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında suni solunum yapmak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birine suni teneffüs yapmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe suni teneffüs yapmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında suni kar görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir