AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan çıkmış balık görmek

Kahve falında sudan çıkmış balık görmek

Kahve falında sudan çıkmış balık görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında sudan çıkmış balık gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Kahve falında sudan çıkmış balık görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında balığı sudan çıkarmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan çıkmış canlı balık görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında sudan çıkan balık görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında sudan balık tutmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sudan balık toplamak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında sudan balık çıkarmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir