AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda karınca görmek

Kahve falında suda karınca görmek

Kahve falında suda karınca görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, dileklerinin yerine geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda karınca gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında suda karınca görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda karınca gezdiğini görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında karınca basmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında toprakta karınca görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde karınca görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında karınca ölümü görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin üzerinde karınca görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca öbeği görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir