AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda dinazor görmek

Kahve falında suda dinazor görmek

Kahve falında suda dinazor görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda dinazor gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında suda dinazor görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında din adamıyla evlenmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında din adamı olduğunu görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında din kitabı görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işlerin bir anda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarkı dinleyip ağlamak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında din değiştirdiğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının din değiştirdiğini görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir