AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yükselmesi görmek

Kahve falında su yükselmesi görmek

Kahve falında su yükselmesi görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, anne baba duası alacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, alım gücünün artacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında su yükselmesi gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında su yükselmesi görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Kahve falında suyun yükselmesi görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun yükselmesini görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya yüklü tır görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mal yüklü kamyon görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, en küçük sorunda parlayacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yük taşımak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, işinde verimsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tomruk yüklü kamyon görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir