AnaSayfa / Genel / Kahve falında su tulumu görmek

Kahve falında su tulumu görmek

Kahve falında su tulumu görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işarettir.

Kahve falında su tulumu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında su tulumu görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tulum görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tulum görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında uyku tulumu görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalettir.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peynir tulumu görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek tulumu almak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tulum elbise görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir