AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde beyaz at görmek

Kahve falında denizin içinde beyaz at görmek

Kahve falında denizin içinde beyaz at görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde beyaz at gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Kahve falında denizin içinde beyaz at görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde at görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde beyaz at görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında denizde beyaz at görmek kalp kırmaya, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde beyaz taş görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikler içinde at görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde at görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde at görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir