AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığını söylemek

Kahve falında ayrıldığını söylemek

Kahve falında ayrıldığını söylemek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığını söylemek gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Kahve falında ayrıldığını söylemek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın eşini görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sırların ortaya çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızdan ayrılmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin senden ayrıldığını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı ayrılmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşten ayrılmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir