AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu ev görmek

Kahve falında su dolu ev görmek

Kahve falında su dolu ev görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu ev gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında evi su dolu görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu ev görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu oda görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu klozet görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu mezar görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalettir.

Kahve falında su dolu tarla görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu balon görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir