AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş balık görmek

Kahve falında soyulmuş balık görmek

Kahve falında soyulmuş balık görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, güzel günlerin geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş balık gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında soyulmuş balık görmek ayaklandıracağına, köşeye sıkıştıracağına delalet eder.

Kahve falında soyunuk adam görmek prestij kazanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali soyup yemek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında dükkanının soyulduğunu görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdanının soyulduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında soyulmuş muz görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini soyunmuş görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir