AnaSayfa / Genel / Kahve falında sosyal sınavı olmak

Kahve falında sosyal sınavı olmak

Kahve falında sosyal sınavı olmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret eder.

Kahve falında sosyal sınavı olmak gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sosyal sınavı olmak hayatının bir anda renkleneceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sosyal öğretmeni görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sosyal bilgiler öğretmenini görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sosyal öğretmenini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Kahve falında iş için sınava girmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavı kazandığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sınava gittiğini görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir