Kahve falında soluk gül görmek

Kahve falında soluk gül görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, beklentilerine ulaşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret eder.

Kahve falında soluk gül gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Kahve falında soluk gül görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soluk yüz görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında soluk soluğa kalmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında soluk alamamak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında soluk almak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soluk borusu görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında soluk çiçek görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işarettir.

Kahve falında gül demeti almak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir