AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş pembe gül görmek

Kahve falında solmuş pembe gül görmek

Kahve falında solmuş pembe gül görmek kazancın ikiye katlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında solmuş pembe gül gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında solmuş pembe gül görmek kara kara düşünür olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Kahve falında solmuş beyaz gül görmek çok büyük adımlar atılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Kahve falında solan gül görmek geçmişi unutup geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında solmuş kırmızı gül görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe ve beyaz gül görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe gül buketi görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına alamet eder.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı pembe gül görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir