AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı erkek arkadaşını görmek

Kahve falında ayrıldığı erkek arkadaşını görmek

Kahve falında ayrıldığı erkek arkadaşını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkek arkadaştan ayrılmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşıyla ayrılmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın erkek arkadaşını görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, yarardan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşımdan ayrılmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı erkek arkadaşını görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşından ayrılmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir