AnaSayfa / Genel / Kahve falında söğüt dikmek

Kahve falında söğüt dikmek

Kahve falında söğüt dikmek işlerine dört elle sarılacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Kahve falında söğüt dikmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında söğüt dikmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında söğüt ağacına çıkmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında söğüt görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söğüt dalı kesmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söğüt yaprağı görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söğüt dalı görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında salkım söğüt görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil söğüt ağacı görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir