AnaSayfa / Genel / Kahve falında söğüt dalı kesmek

Kahve falında söğüt dalı kesmek

Kahve falında söğüt dalı kesmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, arkasından gıybet edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında söğüt dalı kesmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında söğüt dalı kesmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına inanılır.

Kahve falında söğüt dalı görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında söğüt yaprağı görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söğüt dikmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında söğüt ağacı budamak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında söğüt ağacına çıkmak verimli işlere gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında salkım söğüt ağacı görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işarettir.

Kahve falında salkım söğüt görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir