AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya çağrılmak

Kahve falında sofraya çağrılmak

Kahve falında sofraya çağrılmak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, çok üst mevkilere geleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, sorunlarının da çözüleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofraya çağrılmak gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Kahve falında sofraya çağrılmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında isminin çağrıldığını görmek malın bereketinin artmasına, güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında namaza çağrıldığını görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında adıyla çağrılmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında mevlüte çağrılmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla işe çağrılmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında namaza çağrılmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında askere geri çağrılmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir