AnaSayfa / Genel / Kahve falında isminin çağrıldığını görmek

Kahve falında isminin çağrıldığını görmek

Kahve falında isminin çağrıldığını görmek geçineceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, malvarlığının çok daha artacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında isminin çağrıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ismiyle çağrılmak zinde kalacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında isminin çağrıldığını görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından çağrılmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Kahve falında camiye çağrılmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan çağrılmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölü tarafından çağrılmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında tekrar askere çağrılmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işarettir.

Kahve falında adıyla çağrılmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir