AnaSayfa / Genel / Kahve falında şoförle kavga etmek

Kahve falında şoförle kavga etmek

Kahve falında şoförle kavga etmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şoförle kavga etmek gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Kahve falında şoförle kavga etmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şoförsüz arabaya binmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında servis şoförü görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bayan şoför görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Kahve falında şoför olduğunu görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında minibüs şoförü görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şoför görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında taksi şoförü görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir