AnaSayfa / Genel / Kahve falında soda görmek

Kahve falında soda görmek

Kahve falında soda görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soda gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Kahve falında vişneli soda görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Kahve falında soda şişesi görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında limonlu soda içmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limonlu soda görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında meyveli soda görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soda şişesi görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında soda görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soda şişesi kırmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir