AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyahi kadın görmek

Kahve falında siyahi kadın görmek

Kahve falında siyahi kadın görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyahi kadın gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında siyahi kadın görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında siyahi görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyahi bebek görmek para sahibi olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyen yaşlı kadın görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında genç ve güzel kadın görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir