AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkte çanta görmek

Kahve falında siyah renkte çanta görmek

Kahve falında siyah renkte çanta görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah renkte çanta gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Kahve falında siyah renkte çanta görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk çanta görmek işlerinin rast gideceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli çanta görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk çanta görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte çanta görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz renkli çanta görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk çanta görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk çanta görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir