AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek balığı görmek

Kahve falında siyah köpek balığı görmek

Kahve falında siyah köpek balığı görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek balığı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında siyah köpek balığı görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet eder.

Kahve falında yavru köpek balığı görmek adını işiyle duyuracağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında köpek balığı ısırdığını görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığını öldürdüğünü görmek onu doyasıya yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük köpek balığı görmek sonradan da çok üzüleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı eti yemek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında köpek balığına yem olmak moralsiz ve düşünceli olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir