AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah büyük at görmek

Kahve falında siyah büyük at görmek

Kahve falında siyah büyük at görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah büyük at gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında büyük siyah at görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah büyük at görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük at görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük bir at görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük at görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz at görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir at görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kırmızı at görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir