AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz at görmek

Kahve falında büyük beyaz at görmek

Kahve falında büyük beyaz at görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz at gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında beyaz büyük at görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz at görmek en gösterişli arabalara bineceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir at görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük bir at görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kırmızı at görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük at görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük at görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah at görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir