AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bone takmak

Kahve falında siyah bone takmak

Kahve falında siyah bone takmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, korkularının üzerine gideceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bone takmak gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Kahve falında siyah bone takmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına bone takmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bone takmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bone görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bone almak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bone görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bone görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bone görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir