AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bone görmek

Kahve falında siyah bone görmek

Kahve falında siyah bone görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında siyah bone gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah bone görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında siyah bone takmak çok büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başına bone takmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında bone almak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında bone görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bone görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bone takmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bone görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir