AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir yaratık görmek

Kahve falında siyah bir yaratık görmek

Kahve falında siyah bir yaratık görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah bir yaratık gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında siyah yaratık görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah bir yaratık görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işarettir.

Kahve falında insan kılığında yaratık görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sonunda maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaratık bebek görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulur.

Kahve falında değişik yaratıklar görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında yaratık tarafından ısırılmak iyi anlaşacağına, birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında büyük yaratık görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalettir.

Kahve falında yaratıktan kaçmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir