AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir elbise görmek

Kahve falında siyah bir elbise görmek

Kahve falında siyah bir elbise görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarından arınacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bir elbise gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında güzel siyah elbise giymek bir sebeple çok üzüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı siyah elbise giymek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, böylece kendine güveneceğine işarettir.

Kahve falında siyah kırmızı elbise görmek gelir kaybedeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızılı siyah elbise giymek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah elbiseli kadın görmek bolluk içine olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah elbiseyle namaz kılmak şansın ve kısmetin kapanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir siyah elbise giymek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir