AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renk araba görmek

Kahve falında siyah renk araba görmek

Kahve falında siyah renk araba görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yeni adımlar atacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah renk araba gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında siyah renkte araba görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında siyah renkli arabaya binmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında siyah renkli araba görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah renk araba görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkli araba sürmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında gümüş renk araba görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk araba görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gri renk araba görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir