AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta çanta görmek

Kahve falında sırtta çanta görmek

Kahve falında sırtta çanta görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında sırtta çanta gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında sırtında çanta görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt çantası almak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta çanta taşımak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah sırt çantası görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt çantası kaybetmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında sırt çantası görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta çanta görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt çanta takmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir