AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında çanta görmek

Kahve falında sırtında çanta görmek

Kahve falında sırtında çanta görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayatının yolunda gideceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında çanta gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında sırtında çanta görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sırt çanta takmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna yorulur.

Kahve falında sırt çantası almak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sırt çantası görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırt çantası satın almak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta çanta taşımak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırt çantası kaybetmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sırt çantası görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir