AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinirli biri görmek

Kahve falında sinirli biri görmek

Kahve falında sinirli biri görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinirli biri gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında babanın sinirli olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş eşini sinirli görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Kahve falında sinirli kedi görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kendini sinirli görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azraili sinirli görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında eşini sinirli görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sinirli görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulur.

Kahve falında patronu sinirli görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir