AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfını ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında sınıfını ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında sınıfını ve arkadaşlarını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sınıfını ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek de rahatının yerine geleceğine, böylece kendine güveneceğine rivayet eder.

Kahve falında sınıftaki erkek arkadaşını görmek kötü günler geçireceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, stresten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında sınıf arkadaşına sarılmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıftan arkadaşını görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Kahve falında sınıf erkek arkadaşını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir