AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinan görmek

Kahve falında sinan görmek

Kahve falında sinan görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinan gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında sinan ismi görmek kazancının helal para olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinan görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında mimar sinanı görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında sin harfini görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ibni sinayı görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yazili sinava girmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinan ismini duymak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sina dağını görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir